SITE MENU:
Приветствую Вас Інакший!


 
 
ВХІД:
 

 
  
         УКРАЇНСЬКИЙ САЙТ ФАНАТІВ СЕРІАЛУ           
"ЗАГУБЛЕНІ" 
[Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ЗАГАЛЬНИЙ » 4 сезон » “Загублені” - огляд 3 серії 4 сезону The Economist (Lost s04
“Загублені” - огляд 3 серії 4 сезону The Economist (Lost s04
ЯрумілДата: Четвер, 01.05.2008, 13:32 | Повідомлення # 1
DHARMA Initiative
Група: Адміністратори
Повідомлень: 11
Репутація: 0
Статус: Offline
Третій епізод четвертого сезону Загублених обертається навколо Саіда (Sayid), тим самим даючи часткову відповідь на запитання про

імена 6 пасажирів, що вижили після авіакатастрофи рейсу Oceanic 815.

Ми тепер знаємо, ще одне ім’я - Саід (інші троє - Кейт, Джек, Херлі).

Флешфорвард: на полі для гольфу

Саід грає у гольф та зустрічає чоловіка на ім’я Avalee. Коли Саід говорить про те, що він один з виживших рейсу 815, чоловік старається уникнути продовження гри. Після чого Саід застрілює його. Це ставить наступне запитання:

Навіщо Саід застрілив Avalee? І Чому Avalee так поспішав покину Саіда, коли дізнайвся хто він такий?

На ці запитання ми отримаємо відповіді у цьому ж епізоді.
Флешфорвард: Берлін

Далі ми бачимо Саіда у Берліні, де його увага падає на жінку на ім’я Ilsa (працює на чоловіка, якого вона називає The Economist). Звідси і назва епізоду. Ilsa поступово захоплюється таємничим незнайомцем (тобто Саідом), а Саід в свою чергу захоплюється нею. Коли нарешті відбувається довгоочікуваний телефонний дзвінок від Economist, виявляється, що саме Ilsa є агентом, що прагне вивідати інформацію у Саіда. Саід тікає із кулею у плечі, вбиваючи жінку.

Хто такий Economist?

Відповіді на перші запитання:

Виявляється, що Саід вбиває людей зазначених у списку, що йому дав Бен (Ben Linus) *лідер “інших” з острова. Бен говорить, що він захищає друзів Саіда (можливо саме тих, що залишилися жити на острові).
Повертаємося на острів:

Саід знімає браслет з тіла Наомі (вона отримала браслет від когось з ініціалами R.G.). Цей браслет ідентичний до браслету, що Саід знімає з тіла Ils’и.

Далі Саід вирішує врятувати Шарлотту (Лок взяв її у заручники у другому епізоді). Френк (пілот гелікоптера) обіцяє Саіду взяти його на корабель, якщо він зможе безпечно повернути Шарлотту. Він дозволяє Маелзу та Кейт піти з ним.

Саід разом з Маелзом та Кейт знаходять покинуті “бараки” (місце проживання “інших”), на місці залишився лише Херлі, якого за його словами всі покинули. Обшукуючи один із будинків, Саід знаходить приховану кімнату із валютою різних країн та паспортами. Несподівано вони попадаюсь у пастку, виявляється, Херлі був всього лиш приманкою.

Кейт опиняється у одній кімнаті із Сойером, де він запитує її

Чому Кейт настільки хоче покинути острів, та повернутися у світ, де її заарештують за вбивство та ще декілька злочинів.

Саід все ж таки виконує свою обіцянку, обмінюючи Маелза на Шарлотту. Коли Саід повертається до групи із гелікопером. він говорить Джеку, що Кейт вирішила залишитися на острові.

Далі в епізоді відбуваються не зовсім зрозумілі речі: Даніел проводить експеримент (він телефонує на корабель та просить дещо вислати на острів. Ми чуємо Регіну {Regina} яка відраховує відстань у зворотньому порядку, та коли вона дораховує до 0 нічого не з’являється на острові. Через деякий час, “ракета” таки падає на землю за декілька сантиметрів від того місця, де стояв Даніел). Даніел відкриває контейнер та дістає годинник, що “пізнить” на 31 хвилину відповідно до іншого годинника, що має Деніел (годинники показують 2:45:03 та 3:16:23, точний час різниці 31 хвилина та 20 секунд). Виникає запитання:

Чому по телефоні розмова відбувається без втрати часу, а «ракета» приземляється на 30 хвилин пізніше?

Інші не зрозумілі моменти:

* Френк дає Маелзу телефон (для зв’язку з кораблем) та наказує у випадку появи Minkowski закінчити розмову.
* Коли Лок приводить свою групу до «кабіни» Джейкоба, він помічає, що вона зникла. Ми точно знаємо, що він прийшов на правильне місце адже територія оточена білим порошком, але на місці кабіни є всього лиш пустка. Далі Бен намагається похитути лідерство Лока, говорячи що він зовсім не здивований, що кабіна зникла.

В кінці епізоду Френк відлітає на гелікоптері разом з Саідом, Дезмундом та тілом Наомі.


-----------ADMIN-----------
 
Форум » ЗАГАЛЬНИЙ » 4 сезон » “Загублені” - огляд 3 серії 4 сезону The Economist (Lost s04
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

 Copyright MyCorp © 2024 |
 Конструктор сайтів - uCoz
 
              П`ятниця, 29.03.2024, 13:30